Pers

Over Paoter Gustaaf

Speciaalbier brouwerij uit Breda

Speciaalbieren van Paoter Gustaaf zijn makkelijk te drinken en fris met een moderne toon. In ons assortiment hebben wij op dit moment een blond bier, een tripel, een IPA, een wibier en een fruitesse.

Wij profileren ons in smaak en daad als Brabants en in het specifiek Breda’s biermerk. Als zuidelijk cultmerk verbinden wij in smaak, campagne en events nadrukkelijk met dat wat de Zuidelijke Nederlanden zo uniek maakt.

Afzetgebied

Onze bieren hebben al een stevige basis bij bij restaurants, café’s en slijterijen in de Baronie van Breda. Daarnaast verkopen wij onze bieren ook steeds vaker in plaatsen als Bergen-op-Zoom, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Dordrecht.  

 

Download perspakket

Download hier het perspakket met kort verhaal over Paoter Gustaaf, een beschrijving van de bieren,  logo, beeldmerk en etiketten. Daarnaast zijn er foto’s van het brouwproces , een poster en productefoto’s van de bieren toegevoegd. 

Wat maakt ons uniek?

Gezegend bier met een knipoog

Bij de introductie van ons eerste bier, Eej Kul, is Paoter Gustaaf gezegegd door de lokale diaken. Niet enkel als flauwekul bedoeld, zijn wij toch bij uitstek een Brabants cultmerk.

Bredaos dialect

Als biermerk profileren wij ons als Brabants en in het specifiek Breda’s biermerk. Wij werken onder andere samen met taalvirtuosen Terrepetijn en Sjaggerijn.

Bierrecepten

Wij brengen elk jaar een top 50 receptenboek uit met 50 verschillende chefs en speciaalbieren. Neem eens een kijkje in het laatste boek.

Brouwerij op wielen

Onze brouwerij op wielen is de enige brouwerij op wielen in Nederland! Compleet met tap staan wij festivals, bedrijfsfeesten en proeverijen.

Verkooppunten

Call Now Button
Are you 21 or older? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.

Pin It on Pinterest

Share This