Pastille met Iki beer

 

Gerechten met bier

 De Karpendonkse hoeve Iki beer pastille speciaal bier recept Rob van der Veeken/ Ingrid van Eeghem gerecht

Receptuur: Rob van der Veeken en Ingrid van Eeghem ( De Karpendonkse Hoeve) | 1 persoon | www.karpendonksehoeve.nl

Ingrediënten

1 fles iki beer met yuzu 70n ml yuzu sap

1/2 theelepel geraspte gember

rasp van limoen

creuses uit Zeeland

klaverzuring

1 grapefruit

1 scheut olijfolie

sojasau

Bereidingswijze

Vermeng de eerste 4 ingrediënten  en druk aan in een kleine vorm zodat je een fijne ijspastille krijgt.

Snij de grapefruit uit en leg de partjes in de olie. Hierdoor gaan de segmenten mooi los. Vermeng 1 deel segment met 1 deel olie en 1 deel soja.

Maak de oester voorzichtig open en maak deze los. Verwijder eventueel het gruis. Bedek de oester met de grapefruit. Hierop de iki beer pastille en daar omheen de garnituren (zie foto). 

Biercuisine

Brouwerij Paoter Gustaaf

Ge kunt ons volgen op social media!

Paoter Gustaaf

Speciaal bier van Paoter Gustaaf in uw assortiment?

 

Telefoon
+31624465432

Email
info@paotergustaaf.nl

5 + 7 =

Call Now Button
Are you 21 or older? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.

Pin It on Pinterest

Share This