Pastille met Iki beer
Gerechten met bier
Receptuur: Rob van der Veeken en Ingrid van Eeghem ( De Karpendonkse Hoeve) | 1 persoon | www.karpendonksehoeve.nl
Ingrediënten
1 fles iki beer met yuzu 70n ml yuzu sap
1/2 theelepel geraspte gember
rasp van limoen
creuses uit Zeeland
klaverzuring
1 grapefruit
1 scheut olijfolie
sojasau
Bereidingswijze
Vermeng de eerste 4 ingrediënten en druk aan in een kleine vorm zodat je een fijne ijspastille krijgt.
Snij de grapefruit uit en leg de partjes in de olie. Hierdoor gaan de segmenten mooi los. Vermeng 1 deel segment met 1 deel olie en 1 deel soja.
Maak de oester voorzichtig open en maak deze los. Verwijder eventueel het gruis. Bedek de oester met de grapefruit. Hierop de iki beer pastille en daar omheen de garnituren (zie foto).

Biercuisine
Brouwerij Paoter Gustaaf
Ge kunt ons volgen op social media!
Paoter Gustaaf
Speciaal bier van Paoter Gustaaf in uw assortiment?
Telefoon
+31624465432
Email
info@paotergustaaf.nl