Varkensrack met Bikse Tripel

Gerechten met bier

 

Grand-café De Zwaan en Bierbrouwerij De Roos Recepten speciaal bier Bikse Tripel Hilvarenbeek

 

Chef: Chander Maas | Grand-café De Zwaan i.s.m. Bierbrouwerij De Roos anno 1877 | www.bierbrouwerijderoos.nl; www.grandcafedezwaan.nl

 Bereidingstijd: 40 minuten | 4 personen

 

Ingrediënten

 

4x 250 gr varkensrack of varkens ribkotelet

15 gr boter

200 gr gerookte spek blokjes

1 ui in halve ringen

2 eetlepels bloem

1 eetlepel grove mosterd

2 dl runderfond

olijfolie

1 flesje Bikse Tripel

 

Bereiding

 Bestrooi het vlees met peper en zout en laat olijfolie in de pan heet worden. Bak de racks aan beide kanten mooi bruin, haal ze dan uit de pan en leg ze apart.

 

Voeg in diezelfde pan de spekjes, gesneden ui, bloem en runderfond toe en blus deze af met de Bikse Tripel. Leg het vlees terug in de pan en laat deze 20 tot 25 minuten sudderen.

 Voeg na 20 minuten de mosterd toe.

 

Lekker met gebakken bospaddenstoelen, aardappelgratin en snijbonen

 

Koken met bier

Brouwerij Paoter Gustaaf

Ge kunt ons volgen op social media!

Paoter Gustaaf

Speciaal bier van Paoter Gustaaf in uw assortiment?

 

Telefoon
076-7002545

Email
info@paotergustaaf.nl

10 + 1 =

 
Voor deze website moet je 18 jaar of ouder. Verifieer je leeftijd of klik op "Exit"

Pin It on Pinterest

Share This