Desperados met scampi’s, rijst, koriander en limoen

 

Recepten met bier

Bierrecept Recept met bier Desperados Biercuisine Paoter Gustaaf

 

AANTAL PORTIES: 4

BEREIDINGSTIJD: Prep: 20 min | Pan: 10 min 

Ingrediënten

 

Koriander 15gr (naar eigen inzicht)

500 Gram grote garnalen

1 flesje Desperados 

1 Ui

 1 Rode peper

2 Knoflooktenen

1 Limoen

1 Avocado

Komijnpoeder

Olijfolie

400 Gram witte rijst

 

Bereidingswijze

1. Verhit een scheutje olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Snijd een halve ui, twee knoflookteentjes en de rode peper fijn. Voeg het geheel toe in de pan en bak ze tot ze zacht zijn, maar niet bruin. Breng het geheel met komijn, peper en zout op smaak en wacht tot de je de komijn begint te ruiken.  

2. Voeg 250 ml Desperados bier toe en  de gehakte koriander naar smaak. Kook het geheel in totdat de helft van het bier over is.

3. Voeg nu 500 gr grote, gepelde garnalen of scampi’s toe en kook deze in 5 minuten tot ze roze zijn aan alle kanten. Pers de limoen en voeg deze toe. 

4. Serveer het geheel bovenop gestoomde witte rijst met limoen, korianderblaadjes en avocadostukken.

WORD BIEREXPERT

Paoter Gustaaf

Ge kunt ons volgen op social media!

Recepten met bier

Speciaal bier van Paoter Gustaaf in uw assortiment?

 

Telefoon
+31624465432

Email
info@paotergustaaf.nl

8 + 5 =

Call Now Button
Are you 21 or older? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.

Pin It on Pinterest

Share This