Bierliefhebbers uit Zundert opgelet!

Bier van brouwerij Paoter Gustaaf bij jou in Zundert!

Proef zalige bieren uit de Baronie van Breda!

Zundert heeft natuurlijk een mooie brouwerij van de paters van Abdij Maria Toevlucht. Daar kan geen brouwerij in de Baronie aan tippen. Maar Breda heeft zijn eigen brouwende pater: Paoter Gustaaf. Net geen Trappist. Maar wel lekker Brabants bier. Onze brouwerij combineert tradtitionele smaken met moderne smaken. Dus woon je in Zundert, probeer dan is bier van eerwaarde Gustaaf inplaats van het klassieke trappist van de Zundert brouwerij.

Ons bierassortiment

Wij hebben vijf verschillende karakteristieke speciaalbieren in ons aanbod. Allemaal met typische Brabantse namen: Eej kul (blond), Unne Begaojer (tripel), Bettie’akkum’aoj (IPA), God wit alles (witbier en Ut Begeintje (Fruitesse).

.

Blijf via onze website of facebook op de hoogte van de speciale editie bieren die we uitbrengen.

Onze klanten uit Zundert en omgeving

Wij verkopen onze het menu vind je onze actieve verkooplocatie. De speciaalbieren van brouwerij Paoter Gustaaf zijn naast Zundert ook verkrijgbaar in andere plaatsen in de regio. Bijvoorbeeld: Breda, Etten-Leur, Rijbergen, Hoogstraten, Sint-Willebrord, Roosendaal en Galder.

Lees door voor onze zalige speciaalbieren, kortingsacties en informatie over onze brouwerij. 

De beste recepten met bier voor jou in Zundert vind je hier!

Wij verzamelen de beste recepten met bier op onze blog en in een boek (met jaarlijkse uitgave). Dus als je in Zundert wilt representeren in ons nieuwe boek: stuur dan jouw bierrecept in via deze website.

Voor de fans van onze brouwerij in Zundert

Met de fans van onze brouwerij in Zundert zijn we erg blij. Daarom zetten wij alles op alles om de beste producten en diensten te leveren aan alle bierdrinkers, horecapersoneel en horecaeigenaren.  Daarom vind je hieronder een aantal punten hoe wij dit doen:

  1. In ons brouwproces staat kwaliteit voorop. Alle brouwmaterialen zijn van topkwaliteit. Daarom hebben we gekozen voor een gestroomlijnd proces waarin het bier op een zo geautomatiseerde wijze wordt gebrouwen. Alle sensoren en regelaars in de brouwerij zijn er om klasse bieren af te leveren.
  2. Onze ingrediënten hebben karakteristieke eigenschappen. De hopsoorten en het graan worden door de brouwmeester persoonlijk uitgezocht. Onze speciale gistculturen zorgen voor de unieke smaakprofielen van onze bieren.
  3. Brouwerij Paoter Gustaaf staat altijd voor jou klaar! Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor jou vragen. Je kan ons bellen via telefoonnummer +316 244 65 432 of mailen op info@paotergustaaf.nl.
  4. Onze zakelijke klanten zijn onze ambassadeurs! Daarom ondersteunen wij de horeca met gratis horeca-, zythologie- en biersommeliertrainingen. Daarnaast stellen wij verschillende promotiematerialen beschikbaar voor klanten die bieren van onze brouwerij willen schenken.
  5. Wist je dat koken met bier helemaal terug is in Nederland? Wij verzamelen samen met Brabantse chefs de beste bierrecepten in onze blog en in het jaarlijks terugkerende boek: De top 50 bierrecepten.
  6. Paoter Gustaaf is een Brabantse brouwerij en daar zijn wij trots op.  Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de namen van onze bieren.
  7. Wij zijn ons distributienetwerk constant aan het uitbreiden. Daarom ben je er in Zundert zeker van dat bier van onze brouwerij leverbaar is.

Eej kul! Hedde gij dorst gekregen? Of ben je van plan om bier van brouwerij Paoter Gustaaf in de zaak te schenken in Zunder? Kijk dan in het menu voor de verkooppunten of neem contact met ons op via info@paotergustaaf.nl of  +316 244 65 432.

Brouwerij Paoter Gustaaf is blij met onze klanten uit Zundert

Bier van Brouwerij Paoter Gustaaf bij jou in Oudenbosch

Kijk hier voor ons uitgebreidere bierassortiment.

Eej kul

Soort bier: Blond
Alcoholpercentage: 6,6%
Ingrediënten: Water, gist, mout, hop.
Kenmerken: Ongefilterd, ongepasteuriseerd, hergisting op de fles.

De Begaojer

Soort bier: Tripel
Alcoholpercentage: 8%
Ingrediënten: Water, gist, mout, hop, koriander, gedroogde sinasappelschillen.
Kenmerken: Ongefilterd, ongepasteuriseerd, hergisting op de fles.

Bett'ie akk'um aoj?

Type bier: Session IPA (India pale ale)
Alcoholpercentage: 4,5%
Ingrediënten: Water, gist, mout, hop.
Kenmerken: ongefilterd, ongepasteuriseerd, hergisting op de fles.

Speciaalbier kopen in Zundert

Ben je van plan om bier van van brouwerij Paoter Gustaaf te bestellen? Wil je onze brouwerij toevoegen aan je assortiment in de zaak? Bel ons dan op +316 244 65 432 of mail naar info@paotergustaaf.nl.

Horeca / groothandel

Klik hier voor bierkennis, horecakennis, praktijktips en aanbiedingen voor de horeca, verdelers en groothandel.

Verkooppunten / bestellen

Kijk hier waar je speciaalbier van Paoter Gustaaf kunt drinken of kopen.

Cadeauverpakking

Bestel een bierpakket met speciale bierglazen!
Volg ons op social media!

Verkooppunten

Call Now Button
Are you 21 or older? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.

Pin It on Pinterest

Share This