Bierfans uit Waalwijk opgelet!

Bier van brouwerij Paoter Gustaaf bij jou in Waalwijk

Zalige Brabantse bieren

Bierfans uit Waalwijk opgelet! Bende gij op zoek naar naar echte Brabantse brouwerij uit de buurt van Waalwijk? Ben je een Brabander die bier van regionale brouwerijen wilt drinken in Waalwijk? Check dan de bieren van brouwerij Paoter Gustaaf. Onze brouwerij brengt oude en nieuwe smaken samen. Maar de fans uit Waalwijk weten dit al, wij bedanken jullie!

Ons bierassortiment

Ons bierassortiment heeft vijf typen bieren in de aanbieding. Deze speciaalbieren met karakteristieke Brabantse namen zijn: Eej Kul (blond), Unne Begaojer (tripel), Bettie’akkum’aoj (IPA), God wit alles (witbier) en Ut Begeintje (Fruitesse).

.

Op de hoogte blijven van gelimiteerde oplages en kortingsacties? Houd onze website en socials in de gaten.

Onze klanten uit Waalwijk

In Waalwijk levert onze brouwerij aan verschillende café’s, restaurants en slijterijen. Deze bierambassadeurs kan je terugvinden op de map onderaan de pagina. Naast Waalwijk leveren wij ook in andere plaatsen in de omgeving zoals: BredaTilburg, Kaatsheuvel, Dongen, Oosterhout, Gilze-Rijen, Geertruidenberg en Den Bosch.

Bier bestellen? Neem contact op via +316 244 65 432 of info@paotergustaaf.nl 

Gerechten uit de biercuisine voor jouw restaurant in Waalwijk vind je hier!

De biercuisine is in de groei de in Nederland de laatste jaren. Koken met bier. Wij weten er alles van want wij verzamelen de beste recepten voor jou. Kom je uit Waalwijk en wil je meedoen aan ons nieuwe boek over bierrecepten? Stuur jouw bierrecept dan in via deze onze website.

Brouwerij Paoter Gustaaf in Waalwijk

Onze brouwerij is blij met de trouwe Waalwijkse klanten. Van bierfans tot horecaondernemers, wij zijn blij dat jullie voor Paoter Gustaaf kiezen. Daarom willen wij een aantal dingen terug doen.

  1. Brouwerij Paoter Gustaaf gaat voor de beste kwaliteit. Dat bereik je ten eerste door met brouwapparatuur van het beste kaliber te brouwen. Van de brouwketels tot de pompen en de warmtewisselaars. Het brouwproces wordt continue gemonitord door vakkundige brouwmeesters met behulp van controleapparatuur voor kwaliteitsborging.
  2. De ingrediënten die de Nederlandse brouwwereld vooral gebruikt zijn water, hop, gerst en gist. Maar er zijn vele varianten en verschillen binnen deze producten. Onze brouwmeester kiest de beste producten uit voor het maken van elk bierbrouwsel. Hij combineert nieuwe met oude smaakprofielen voor elke keer weer verbijsterende bieren.
  3. Onze brouwerij staat altijd klaar voor jou. Bel 24 uur per dag onze salesafdeling op telefoonnummer +316 244 65 432 of mail naar info@paotergustaaf.nl.
  4. Onze ambassadeurs zijn de kroegeigenaren, restauranthouders en andere zakelijke klanten die onze bieren verkopen aan bierliefhebbers. Daarom bieden wij hoogstaande gratis horeca-, zythologie- en biersommeliertrainingen voor iedereen die werkt in de horeca.
  5. Voor onze vaste klanten hebben wij promotiemateriaal zoals posters, tapruiters en promotieborden.
  6. Koken met bier? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij verzamelen al de beste bierrecepten op onze blog en bundelen ze jaarlijks in een boek.
  7. Karakteristiek Brabants? Ja, dat zijn wij. Kijk maar eens naar de biernamen op de etiketten.
  8. De dekking van ons distributienetwerk wordt steeds groter. In Waalwijk bent u zeker aangesloten op ons verdelersnetwerk.

Hedde gij dorst gekregen? Of wil je anders bier van brouwerij Paoter Gustaaf in de zaak in Waalwijk? Zoek dan op de map onderaan het dichtsbijzijnde verkooppunt of neem contact op met onze salesafdeling via info@paotergustaaf.nl of  +316 244 65 432.

Brouwerij Paoter Gustaaf is blij met onze klanten uit Waalwijk

Bier van Brouwerij Paoter Gustaaf bij jou in Waalwijk

Kijk hier voor ons uitgebreidere bierassortiment.

Eej kul

Soort bier: Blond
Alcoholpercentage: 6,6%
Ingrediënten: Water, gist, mout, hop.
Kenmerken: Ongefilterd, ongepasteuriseerd, hergisting op de fles.

De Begaojer

Soort bier: Tripel
Alcoholpercentage: 8%
Ingrediënten: Water, gist, mout, hop, koriander, gedroogde sinasappelschillen.
Kenmerken: Ongefilterd, ongepasteuriseerd, hergisting op de fles.

Bett'ie akk'um aoj?

Type bier: Session IPA (India pale ale)
Alcoholpercentage: 4,5%
Ingrediënten: Water, gist, mout, hop.
Kenmerken: ongefilterd, ongepasteuriseerd, hergisting op de fles.

Speciaalbier bestellen in Waalwijk

Ook Paoter Gustaaf in je zaak? Of wil je gewoon thuis genieten van ons heerlijke gerstenat?

Horeca / groothandel

Klik hier voor bierkennis, horecakennis, praktijktips en aanbiedingen voor de horeca, verdelers en groothandel.

Verkooppunten / bestellen

Kijk hier waar je speciaalbier van Paoter Gustaaf kunt drinken of kopen.

Cadeauverpakking

Bestel een bierpakket met speciale bierglazen!
Volg ons op social media!

Verkooppunten

Call Now Button
Are you 21 or older? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.

Pin It on Pinterest

Share This