Bierliefhebbers uit Oudenbosch

Bier van brouwerij Paoter Gustaaf bij jou in Oudenbosch!

Proef zalige bieren uit West-Brabant!

Bende gij op zoek naar een brouwerij uit de buurt van Oudenbosch? Of woon je in (de buurt van) Oudenbosch en wil je lokaal bieren bestellen voor thuis of in je zaakt? Proef dan de zalige bieren van brouwerij Paoter Gustaaf eens. Onze brouwerij brouwt speciaalbieren die lekker fris zijn. Daarnaast hebben onze bieren een traditioneel smaakprofiel met een moderne twist.

Ons bierassortiment

Ons bierassortiment bestaat op dit moment uit een vijftal bieren met karakteristieke Brabantse namen. Eej Kul (blond), Unne Begaojer (tripel), Bettie’akkum’aoj (IPA), God wit alles (witbier en Ut Begeintje (Fruitesse).

.

Blijf via onze website of facebook op de hoogte van de speciale editie bieren die we uitbrengen.

Onze klanten in Oudenbosch

Je kan bier van onze brouwerij kopen in verschillende café’s, restaurants en slijterijen in Oudenbosch. In het menu vind je onze actieve verkooplocatie. De speciaalbieren van brouwerij Paoter Gustaaf zijn naast Oudenbosch ook verkrijgbaar in andere plaatsen in de regio. Bijvoorbeeld: Breda, Etten-Leur, Zevenbergen, Roosendaal, Hoeven, Standaardbuiten en Willemstad.

Lees door voor onze zalige speciaalbieren, kortingsacties en informatie over onze brouwerij. 

De beste recepten met bier voor jouw restaurant in Oudenbosch vind je hier!

Brouwerij Paoter Gustaaf brengt jaarlijks een receptenboek uit met de beste reecpten met bier.  Wij zijn nog op zoek naar goede chef’s uit Oudenbosch om mee te doen voor de nieuwste editie. Stuur jouw bierrecept in via deze website.

Onze voordelen op een rijtje voor onze klanten uit Oudenbosch

Onze brouwerij is trots op haar klanten uit Oudenbosch. Voor zowel bierliefhebbers als horecaeigenaren- en personeel doen wij ons uiterste best om onze diensten en producten zo goed mogelijk te leveren. Een aantal voordelen van onze brouwerij op een rijtje:

  1. Onze brouwerij werkt met brouwmaterialen van de hoogste kwaliteit. Van de schrootmolen tot de maischketel, kookketel en de vergistingstank. Alle processen worden gemonitord en uitgebreid getest op kwaliteit.
  2. We maken gebruik van de beste ingrediënten. Water, hop, gerst en gist is de basis van al onze bieren. Om een uniek maar toch herkenbaar smaakprofiel te ontwikkelen gebruiken we aan de ene kant traditionele mout, gist en hopsoorten. Aan de andere kant gebruiken we de moderne varianten hiervan.  Zo blijven onze bieren verrassen.
  3. Onze brouwerij is 24/7 bereikbaar voor vragen of bestellingen. Onze salesafdeling is bereikbaar via telefoonnummer +316 244 65 432 of info@paotergustaaf.nl
  4. Wij denken mee met kroegeigenaren, restauranthouders en andere zakelijke klanten. Wij leveren gratis horeca-, zythologie- en biersommeliertrainingen. Ook beschikken wij over promotiemateriaal en zoals posters, tapruiters en promotieborden.
  5. Wij zijn sterren op het gebied van recepten met bier. Samen met chefs uit heel Noord-Brabant bundelen wij jaarlijks de beste bierrecepten in een boek.
  6. Wij zijn een echte Brabantse brouwerij. Check de namen van onze bieren maar eens.
  7. Onze verdelersnetwerk is groeiende. Ook in Oudenbosch bent u verzekerd van een constante levering van onze bieren.

Zin in bier gekregen? Of wil bier van brouwerij Paoter Gustaaf in de zaak in Oudenbosch? Kijk dan hier voor de verkooppunten of neem contact op met onze salesafdeling via info@paotergustaaf.nl of  +316 244 65 432.

Brouwerij Paoter Gustaaf is blij met onze klanten uit Oudenbosch

Bier van Brouwerij Paoter Gustaaf bij jou in Oudenbosch

Kijk hier voor ons uitgebreidere bierassortiment.

Eej kul

Soort bier: Blond
Alcoholpercentage: 6,6%
Ingrediënten: Water, gist, mout, hop.
Kenmerken: Ongefilterd, ongepasteuriseerd, hergisting op de fles.

De Begaojer

Soort bier: Tripel
Alcoholpercentage: 8%
Ingrediënten: Water, gist, mout, hop, koriander, gedroogde sinasappelschillen.
Kenmerken: Ongefilterd, ongepasteuriseerd, hergisting op de fles.

Bett'ie akk'um aoj?

Type bier: Session IPA (India pale ale)
Alcoholpercentage: 4,5%
Ingrediënten: Water, gist, mout, hop.
Kenmerken: ongefilterd, ongepasteuriseerd, hergisting op de fles.

Speciaalbier bestellen in Oudenbosch

Wil jij speciaalbier van brouwerij Paoter Gustaaf bestellen of op proef in je zaak in Oudenbosch verkopen of schenken? Bel ons op +316 244 65 432 of mail naar info@paotergustaaf.nl. Je kan ook direct naar een van onze verkooppunten gaan om onze zalige bieren te bestellen.

Horeca / groothandel

Klik hier voor bierkennis, horecakennis, praktijktips en aanbiedingen voor de horeca, verdelers en groothandel.

Verkooppunten / bestellen

Kijk hier waar je speciaalbier van Paoter Gustaaf kunt drinken of kopen.

Cadeauverpakking

Bestel een bierpakket met speciale bierglazen!
Volg ons op social media!

Verkooppunten

Call Now Button
Are you 21 or older? This website requires you to be 21 years of age or older. Please verify your age to view the content, or click "Exit" to leave.

Pin It on Pinterest

Share This