Volg ons op de social media!
Paoter Gustaaf Pilskonneseurwedstrijd 2018
Paoter Gustaaf Pilskonneseurwedstrijd 2018 Datum: 19 mei 2019 | 17:00 - 21:00 | Cafe Lievense (Breda) | Max 50 deelnemers | € 15,- pp (incl. wedstrijdpils en eten) Met de overwinning van Josephus van Dorst nog vers in onze geheugens gegrift staan we reeds met...
Pannetje mosselen in blond bier
Pannetje mosselen in blond bier van Paoter Gustaaf Receptuur door: George Tacq | 4 personen | bereidingstijd: 20-30 minuten Met mosselen kun je perfect variëren. Een klassieke bereiding van mosselen is het koken van de mosselen in wijn maar je kunt hiervoor ook...
Gerechten met bier: BBQ sukade gestoofd in Bastion van Stadsbrouwerij Ravenstijn met knolselderij
Sukade van dubbeldoelrund gestoofd in Bastion van Wilskracht, gegaard op de BBQ, met knolselderij, jus en hollandaisesaus Receptuur: Hans Derks ( Restaurant Versaen) | 8 personen | Bier van Wilskracht Stadsbrouwerij Ravestijn | www.restaurantversaen.nl |...
Iki beer pastille
Pastille met Iki beer Receptuur: Rob van der Veeken en Ingrid van Eeghem ( De Karpendonkse Hoeve) | 1 persoon | www.karpendonksehoeve.nl Ingrediënten 1 fles iki beer met yuzu 70n ml yuzu sap 1/2 theelepel geraspte gember rasp van limoen creuses uit...
Gerecht met bier | Varkensrack met Bikse Tripel | Paoter Gustaaf
Varkensrack met Bikse Tripel Chef: Chander Maas | Grand-café De Zwaan i.s.m. Bierbrouwerij De Roos anno 1877 | www.bierbrouwerijderoos.nl; www.grandcafedezwaan.nl Bereidingstijd: 40 minuten | 4 personen Ingrediënten 4x 250...
Hoppige chocoladecake met blond bier
Hoppige chocolade cake met blond bier Bereidingstijd: 15 + 75 minuten.| 8 - 10 personen Ingrediënten 75 gram roomboter 225 gram (donkere riet) suiker 2 gram zout 2 grote eieren (L) 340 gram bloem 8 gram bakpoeder (1 zakje) 140 gram pure chocolade 180 gram...
